Fűtéskorszerűsítés az élhető jövőért

A harmadik Várépítő Pályázat keretében rekord értékű, 16 millió forintnyi építőanyag támogatásban részesült összesen 30 gyermekintézmény és műemlék. A 2015. év tavaszára tervezett új pályázatra már gyűlnek a felajánlások, de az energetikai felújításban gondolkodók addig sem maradnak pályázati lehetőség nélkül.

A harmadik Várépítő Pályázat keretében rekord értékű, 16 millió forintnyi építőanyag támogatásban részesült összesen 30 gyermekintézmény és műemlék. A 2015. év tavaszára tervezett új pályázatra már gyűlnek a felajánlások, de az energetikai felújításban gondolkodók addig sem maradnak pályázati lehetőség nélkül. A korábbi sikeres pályázatot is támogató Weishaupt Hőtechnikai Kft. egy újabb pályázat keretében 10 db 500 000 Ft + ÁFA értékű kondenzációs kazán támogatást ajánlott fel.

Bármilyen funkciójú intézmény, amely energetikai korszerűsítésben gondolkodik és ennek részeként definiálja a kazáncserét, a fűtéskorszerűsítést, akár sikerrel pályázhat a Környezetbarát Termék Védjeggyel rendelkező kondenzációs kazánra.

A Weishaupt, a nemzetközi piac egyik vezető vállalata a tüzelőberendezések, a fűtő- és kondenzációs berendezések, a szolártechnika, a hőszivattyúk és az épületautomatizálás területén. A 200 éves vállalat, amely Magyarországon 40 éve van jelen, 10 éves garanciával minőséget és megoldást kínál azok számára, akik a Weishaupt mellett döntenek.

A Weishaupt által felajánlott kazán teljesítménye a feladat nagyságához illeszkedik, azonban a sikeres pályázáshoz a cég feltétele, hogy a pályázó a gépészeti megoldást a Weishaupt jóváhagyásával alakítsa ki. A pályázat benyújtása kizárólag a Weishaupt szakembereivel történő konzultáció után lehetséges! Ha a kiajánlott kazán értéke több, mint az elnyert összeg, vagyis 500 000 Ft + ÁFA, a különbözetet a pályázó fizeti meg.

Ajánlatkérés, konzultáció:

Weishaupt Hőtechnikai Kft.
Égők és fűtési rendszerek
Tel: +36-30/429-5277

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Web: www.weishaupt.hu


Nyomtatás  

Ajánlott cikkeink