Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

„Sok-sok éve már, amikor először értesültem arról, hogy egy olyan kezdeményezés indul útjára, amelyben civil szervezeteket és önkormányzatokat támogatnak épületeik felújításában, hogy ezzel közösségi teret, otthont teremthessenek tevékenységükhöz. Tiszteletet ébresztett bennem az, hogy a pályázóknak még arra is jut erejük – az olyan rendkívül értékes és áldozatkész napi munkájukon túl, mint például a gyermekek oktatása, sérültek gondozása, műemlékek üzemeltetése –, hogy felújításba, építkezésbe fogjanak. Az a szellemi értékteremtés, amit nap-nap után végeznek, a környezetük megújításával testet is ölt azokban az épületekben, amelyeket létrehoznak.

A Várépítő pályázat támogatása olyan értékek mentén valósul meg, mellyel építőanyag gyártó vállalatként is azonosulni lehet, különösen egy olyan vállalatnak, aki hisz abban, hogy termékeivel, kutatásaival és fejlesztéseivel, technológiai tanácsadó tevékenységével értéket teremt. Vegyünk például egy szép, régi műemléképületet, amely felújításra kerül vagy egy óvodaépületet, amely homlokzati hőszigetelést kap. Számtalan formában jelenhet meg az értékteremtés egy felújítás során: az ott élők, dolgozók jó érzéssel térnek be a falak közé, mert megmentették, szebbé és jobbá tették az épületet, amely régen élt emberek kézjegyét viseli, mellyel így tiszteletüket is leróják. Mindemellett az épület használói megújult, meleg és egészséges térben lehetnek, ami mindennapjaira és közérzetükre is jótékonyan hat.

A Várépítő pályázat nagyszerűsége abban rejlik, hogy azokon segít, akik tesznek is a környezetük minőségi emeléséért, a világ jobbításáért.”

Illy Gábor

ügyvezető igazgató, Baumit Kft

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.