1920x400_Varepito_zsűri
1920x400_Megújult gyermekintézmények
varepito_2022
Összefoglaló
2022_varepito_WEBOLDAL_visszatekinto_3.png
previous arrow
next arrow
Shadow

A Várépítő pályázat elszámolása

A pályázat lezárásához a nyertes pályázóknak ki kell tölteniük a Pályázati megvalósulási jelentést, amelyet kitöltve, aláírva lepecsételve scannelve (vagy postai úton a Build-Communication Kft. címére 2040 Budaörs Szabadság út 117.) kell elküldeni. Az elszámolás részét képezi minden pályázó esetében min. 5 darab nyomdai minőségű (300 dpi, min. 1 Mb méretű) digitális fénykép, amelyet az info@varepitopalyazat.hu e-mail címre kell eljuttatni.

Az elszámolást a nyertes pályázást követő év végéig kell elvégezni. A pályázati elszámolásra az adott pályázati évben megtartott díjátadó ünnepséget követően nagyjából másfél év áll rendelkezésre.

A Pályázati megvalósulási jelentést itt töltheted le.

Elszámolási-elhalasztási kérelem

Tisztelt Nyertesek!

Azon pályázóinknak, akik az elmúlt években beruházásukhoz/ felújításukhoz építőanyagot nyertek a Várépítő pályázaton, felhívjuk figyelmét a következőkre:

a pályázat hivatalos szabályzata szerint az elnyert terméket a kihírdetést követő év december 31-ig kell beépíteni és azzal hivatalosan elszámolni a pályázat kiírója felé.

Amennyiben ez nem valósult meg legyenek szívesek az alábbi formanyomtatványt a Várépítő pályázat kiírója felé benyújtani!

NYOMTATVÁNY

A dokumentumot kérjük kitöltve és hivatalos cégszerű aláírással ellátva az alábbi címre elküldeni szíveskedjenek:

Build-Communication Kft.
Fóris Barbara
2040 Budaörs, Szabadság út 117/a.

Fontos információ az elnyert termékek tárolásáról:

Ha már elszállították a megnyert termékeket, amit felhasználnak a felújítás során, felhívjuk figyelmüket, hogy azokat a beruházásig száraz és zárt helyen tárolják a minőség megóvása érdekében.

Image

Közösségi oldalaink

Várépítő pályázat – az építőipar egyetlen jótékonysági összefogása

Minden apró segítség lehetőség, hogy megújuljon egy intézmény!

A Build-Communication Kft. Várépítő pályázat néven 2010-ben első alkalommal írta ki pályázatát gyermekintézmények és műemlékek számára, amely azzal a céllal jött létre, hogy integrálja az építőipari cégek felajánlásait, emellett összefogja és szervezze a felajánlott termékek pályázati úton történő kiosztását.

 

Adatkezelés - Várépítő pályázat (varepitopalyazat.hu)

Jelen oldal tulajdonosa és üzemeltetője a Build-Communication Kft. 

(Budaörs Office Park, Budaörs 2040, Szabadság út 117. A épület, fsz. 6, adószám: 14598681-2-13, cgszám: 13-09-125525)
Ismerkedjen meg adatkezeléssel kapcsolatos szabályainkkal.
A Várépítő pályázatra történő jelentkezéssel kapcsolatos speciális adatkezelési szabályok a pályázat benyújtását szolgáló pályázati űrlapon olvashatók.