Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Letölthető dokumentumok

 

A pályázati részvételhez szükséges dokumentumok

A legfontosabb dokumentum az online pályázást követően kapott visszaigazoló e-mail üzenet, melyet az intézmény vezetőjének aláírásával illetve az intézmény hivatalos pecsétjével ellátva POSTAI ÚTON KELL BEKÜLDENI 2019. május 03-ig. Meghosszabbítottuk a 2019-es pályázatok beadási határidejét. Az új határidő a feltöltésre: 2019. május 8. 14:00, a postára adásra: 2019. május 8.

Sok sikert kívánunk a pályázáshoz!

Címünk:

Build-Communication Kft.
2040 Budaörs, Szabadság út 117.

Hogyan pályázzunk?

 Letölthető dokumentumok a pályázathoz:

A beruházás megvalósulását lehetővé tevő anyagi forrásokat igazoló, bizonyító dokumentumokat az online pályázati rendszerbe kell feltölteni. De a megvalósulást biztosító más pályázatok, intézmények, támogatók, szponzorok felajánlásairól szóló nyilatkozatokat is itt lehet megjeleníteni.

ANYAGI FORRÁSOKAT IGAZOLÓ DOKUMENTUM LETÖLTÉSE

Amennyiben a tervezett munkához arra szükség van, és már rendelkezésre állnak, fel kell tölteni a beruházás hatósági engedélyét (Pl. építési engedély). Ha ez még nem áll rendelkezésre, azt pótolni lehet az elnyert termékek átvételére jogosító dokumentumok átvételéig. (Kivéve szakértői munka esetében, ahol ez nem szükséges.)

Fenntartói nyilatkozatot szükséges csatolni a pályázó működéséért felelős fenntartótól, önkormányzattól vagy szervezettől. *

FENNTARTÓI NYILATKOZAT LETÖLTÉSE

Műemlékek esetén szükséges benyújtani a műemlék jelleget igazoló iratot és a kezelésről szóló igazolást.

A pályázat fontos része a kitöltött Nyilatkozati űrlap, amelyet a pályázat előkészítésében közreműködő szakember tölt ki és aláírásával biztosítja szakmaiságát.

SZAKÉRTŐI NYILATKOZATI ŰRLAP LETÖLTÉSE

Amennyiben a beküldött anyagban valamely dokumentum nem szerepel, hiányzik, úgy a kiíró a pályázat eredményhirdetéséig azt a pályázóval pótoltathatja.

 

Adóigazolás

Amennyiben a támogatást elnyerő pályázó közhasznú szervezet, vagy kiemelten közhasznú szervezet, a termékek elszállítása után az átvett áru értékéről a felajánló cég részére igazolást köteles kiállítani a pályázás évében. Az igazolás tartalmát a társasági adóról és osztalékadóról szóló 1996. évi LXXXI. törvény 7. § (7.) bekezdése írja elő.

 

* Figyelem!

Fenntartói nyilatkozatot csak azoknak a pályázóknak kell az online pályázatukhoz csatolniuk, amelyek önálló gazdasági tevékenységre, kötelezettségvállalásra, beruházás finanszírozására saját nevükben nem jogosultak. A nyilatkozatban a felelős önkormányzat /szerv vállalja, hogy amennyiben a pályázó az átadásra került terméket nem a pályázatnak megfelelően használta fel, annak ellenértékét számla ellenében a felajánló cégnek megtéríti.

 

További letölthető dokumentumok:

MEGHATALMAZÁS

ADOMÁNYOZÁSI SZERZŐDÉS

REFERENCIAHÁZ SZERZŐDÉS

Halasztási kérelem a beruházás megvalósítására

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.