BAUMIT – Hőszigetelés egy életre!

A Baumit az osztrák Schmid Industrie Holding tagjaként 30 országban van jelen és közel 3 ezer munkatársat foglalkoztat. A vállalat fõ profilja a homlokzati hõszigetelõ rendszerek, színes vakolatok, hidegburkolati ragasztók, valamint aljzatképzõ anyagok gyártása és forgalmazása, és kiemelten kezeli az innováció, fenntartható fejlõdés, környezetvédelem és társadalmi felelõsségvállalás (CSR) területeket. A Baumit elsõ külföldi leányvállalata 1990-ben Magyarországon alakult meg és az elmúlt években meghatározó építõanyag gyártóvá vált. A Baumit Kft. négy gyárat üzemeltet Magyarországon: Alsózsolcán, Dorogon, Pásztón és Visontán, cégközpontja Dorogon található, és közel 170 munkatársat foglalkoztat. A magyar vállalat az elmúlt években társadalmi felelõsségvállalási programjának keretében többek közt támogatta az Országos Mentõszolgálatot, valamint alapítója és fõ támogatója az Év Homlokzata építészeti pályázatnak. A Baumit Kft. a Várépítõ pályázat (és a korábbi pályázat) kiemelt támogatója annak életre hívása óta, és hozzájárulásán keresztül több 10 millió forintnyi homlokzati hõszigetelõ és felújító anyag került már a nyertes intézményekhez az elmúlt közel 15 évben.

A Baumit kínálata a következõ fõ termékcsoportokra terjed ki:

  • Homlokzati hõszigetelõ rendszerek (polisztirol és ásványi kõzetgyapot alapú)
  • Színes homlokzati vékonyvakolatok
  • Aljzatkiegyenlítõ- és esztrichrendszerek
  • Hidegburkolat-ragasztási rendszer

A Baumit termékei az ország egész területén építõanyag kereskedéseken keresztül érhetõek el. A Baumit termékrendszerek tanúsítottak és egymással összehangoltak.

2018-ban a Baumit 1 000 000 Ft+ÁFA értékű hőszigetelő anyagot ajánl fel, 50-50%-ban gyermekintézményi és műemléki pályázóknak.

A Baumit vállalja, hogy az elnyert termékeket a nyertes intézményhez, annak felhasználási helyére saját költségén leszállítja.

További információ a termékekről.

Addig is konzultálj a felajánló cég szakembereivel!

Kadia Dalma építész tanácsadó
+36 30 181 8592
dalma.kadia@baumit.hu

Pályázom