Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Bramac – Ismerjük a jó tető titkát!

Korhű, ugyanakkor korszerű anyagokkal könnyebben és nagyobb biztonsággal óvhatjuk történelmi épületeinket.
A betoncserepek története a sajtolt agyagcserepekkel egy időre, a XIX. század közepéig nyúlik vissza. Így az elmúlt közel két évszázadban készült épületek esetében a betoncserepek korhű anyagként felhasználhatók.
A korhűség mellett a XXI. század egyik legnagyobb kihívása környezetünk megóvása. A betoncserepek környezetbarát gyártástechnológiájával ezen követelményeknek is megfelelnek a Bramac tetőcserepek.
A betoncserép műemléki, és korszerű felhasználására rengeteg példát találni Európa szerte. Ilyen például a pozsonyi vár, Frankfurt vásártere, de szerencsére egyre több magyarországi példával is találkozni. A Bramac több éve támogatja a pályázatot. A nagylelkű felajánlásnak köszönhetően újulhatott meg a borsosberényi óvoda, az alcsútdobozi József Nádor Általános Iskola és a nézsai Római Katolikus Plébánia tetője is.

A Bramac Kft. ebben az évben is 1 500 000 Ft+ ÁFA értékű Reviva Novo tetőcserepet ajánl fel. A Bramac a Reviva Novo tetőcserepet kifejezetten a felújításokhoz fejlesztette ki.
Fedésképe alkalmazkodik a hagyományos magyar építészeti stílusokhoz. Közkedvelt színekben kapható: téglavörös, rubinvörös, antracit.

További információ a termékekről.

Addig is konzultálj a felajánló cég szakembereivel!

Bramac Kft.
Tel: +36 88 590 891
Fax: +36 88 425 012
email: infohu@bramac.com

Konzultáció:
http://www.bramac.hu/elerhetoseg/bramac-tanacsadoi-halozat.html

Pályázom
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.