Colt Hungary Kft.

Colt környezet, jobb közérzet

A Colt neve magánvásárlók számára kevéssé ismert, de közösségi épület-beruházások esetén megkerülhetetlen, világszerte ismert és elismert. A Colt fő kínálata olyan hő- és füstelvezető rendszerek, hűtő-fűtő berendezések és légkezelő rendszerek forgalmazása, amelyekkel iskolákban, óvodákban, közintézményekben, irodaházakban, ipari létesítményekben természetes erőforrásokat használva, környezetbarát és biztonságos módon oldható meg a belső környezet, a levegő egészségessé, kellemessé tétele. A cég 2016-ban lépett a Várépítő pályázat támogatói közé.

A cég 2018 évi felajánlása gyermek intézmények és a műemléki épületek által egyaránt igényelhető 1 millió forint +Áfa értékű tetőbevilágító.
Számos régen épült intézményben találkozhatunk elavult, funkcióját már nehezen teljesítő tetőbevilágítókkal, amelyekre korszerű megoldást kínál a Colt választéka.

A sikeres pályázat tényleges megvalósulása gyakran bukik el a kivitelezéshez szükséges anyagi forrás hiánya miatt. A Colt Kft. ebben is segít: a cég idei felajánlása további 600 000 Ft+Áfa, amelyet a zsűri döntése alapján nyertes intézmények használhatnak fel a kivitelezési költség finanszírozására.

Csordás Zoltán
ügyvezető igazgató
Colt Hungária Tűzvédelmi és Klímakontroll Kft.
1103 Budapest X. ker. Gyömrői út 156-158.
Tel: (1) 433-2786
Fax: (1) 433-2787
E-Mail: info@colt-info.hu
web:http://colt-info.hu

Ajánlatkérés:

[contact-form-7 id=”6746″ title=”Colt ajánlatkérő űrlap”]