Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Colt tetőbevilágítók

Colt környezet, jobb közérzet

Számos régen épült intézményben találkozhatunk elavult, funkcióját már nehezen teljesítő tetőbevilágítókkal, amelyek cseréjére korszerű megoldást kínál a Colt választéka.

A cég idei felajánlása gyermekintézmények és a műemléki épületek által egyaránt igényelhető, összesen 1 millió forint +Áfa értékű tetőbevilágító, amelyre egyedi árajánlat alapján lehet pályázni.

A sikeres pályázat tényleges megvalósulása gyakran bukik el a kivitelezéshez szükséges anyagi forrás hiánya miatt. A Colt Kft. ebben is segít: a cég idei felajánlása további 600 000 Ft+Áfa, amelyet a zsűri döntése alapján nyertes intézmények használhatnak fel a kivitelezési költség finanszírozására.

A Colt neve magánvásárlók számára kevéssé ismert, de közösségi épület-beruházások esetén megkerülhetetlen, világszerte ismert és elismert. A Colt fő kínálata olyan hő- és füstelvezető rendszerek, hűtő-fűtő berendezések és légkezelő rendszerek forgalmazása, amelyekkel iskolákban, óvodákban, közintézményekben, irodaházakban, ipari létesítményekben természetes erőforrásokat használva, környezetbarát és biztonságos módon oldható meg a belső környezet, a levegő egészségessé, kellemessé tétele.

A cég 2016-ban lépett a Várépítő pályázat támogatói közé, mert a vállalat vezetői számára fontos a társadalmi felelősségvállalás. Ennek keretei között a Colt évek óta aktív támogatója a Heim Pál Gyermekkórháznak, ahová már több, a gyerekek gyógyulását segítő berendezést vásárolt több millió forint értékben.

További információ: www.colt-info.hu

Ajánlatkérés előtt konzultálj a cég szakértőjével!

Csordás Zoltán
ügyvezető igazgató
Tel: +36 1 433-2786
Fax: +36 1 433-2787
E-mail: info@colt-info.hu
http://colt-info.hu

Az alábbi űrlap segítségével kérj ajánlatot!

 
Projekt neve:

Kapcsolattartó:

Mobiltelefonszám:

E-mail:

A projekt építési helyszíne (pontos címe):

Projekt típusa:
tervezett, újmeglévő átalakításbővítés
A tevékenység leírása (pl.forgácsolás / fröccsöntés / raktár, stb.) :

Alaprajzok (tető, emelet, földszint) feltöltése:
Homlokzatok feltöltése:

Metszetek feltöltése:

Építész műleírás feltöltése:

Épületgépész műleírás feltöltése:

Tűzvédelmi műleírás feltöltése :

Képfeltöltés (ami jól beazonosíthatja a feladatot, ha az épület meglévő, vagy átalakítandó):

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.