Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

CREATON. Tetőben otthon.

A természetes alapanyagokból készülő CREATON tetőcserepek a környezettudatos építést előnyben részesítők számára, új építésű tetők fedéséhez vagy felújításhoz, akár műemléki környezetben is megoldást kínálnak. A CREATON piacvezetőnek a hagyományos formavilágot képviselő hódfarkú, és a modern sajtolt cserepek előállítása területén is Európában.
Gyermekintézmények számára gazdaságos tetőmegoldást kínál a CREATON hazai gyártású Balance és Rapido mega méretű kerámia tetőcserepe.

A divatos színekben gyártott Balance és Rapido cserepek anyagszükséglete 9 db/m2 alatti, szemben a hagyományos méretű tetőcserepek átlagos 35 darabjával. Formatervezett kialakításuknak köszönhetően a tető víz- és viharbiztos, a választékban szereplő kiegészítő elemekkel pedig esztétikus és műszakilag tökéletes. A CREATON XXI. századi gyártási technológiájának köszönhetően kerámia cserepeinek szín- és felületi tartóssága kiemelkedő.

A CREATON a pályázat újkori történetének legnagyobb felajánlója: 2010 óta összesen nettó 17 millió forint az értékű CREATON tetőcserép került tetőfelújítást tervező gyermekintézményekhez és műemlékekhez.

Műemlékek számára a CREATON a hagyományos formavilágú hódfarkú választékot ajánlja.

Kedvezményes vásárlás a Várépítő pályázóinak!

A CREATON minden a pályázaton induló gyermekintézmény és műemlék számára – akár a nyertesek között van, akár nincs – a valamennyi hazai gyártású termékre és azok kiegészítőire listaár -40%-os kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosít évek óta. A kedvezmény adásának alapja a CREATON adott évi érvényes árlistája

2018-ban a Várépítő pályázaton a CREATON 2 000 000 Ft+ÁFA értékű Creaton kerámia tetőcserép 50-50%-ban gyermekintézményi és műemléki pályázóknak.

További információ a termékekről.

Projekt neve:

Kapcsolattartó:

Mobiltelefonszám:

E-mail:

A projekt építési helyszíne (pontos címe):

Projekt típusa:
tervezett, újmeglévő átalakításbővítés
Képfeltöltés (ami jól beazonosíthatja a feladatot, ha az épület meglévő, vagy átalakítandó):

 

CREATON South-East Europe Kft.
Németh Henrietta
Marketing
Tel.: +36 92 551 799
Fax: +36 92 551 559
Mobil: +36 30 500 9116
E-mail: info@creaton.hu 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.