Icopal – a vízszigetelés szakértője

Az ICOPAL a világ vezető vízszigetelő anyag gyártója az alépítményi szigetelések, lapostető szigetelések piacán.

A vízszigetelések területén a természetben megtalálható bitumen az ókori időktől használt szigetelőanyag, alkalmazása a korszerű technológiák fejlődésével vált általánossá. A bitument a szigetelés-technológiában tömítésekhez és ragasztáshoz masszaként, nagy felületű szigetelésekhez elsősorban bitumenes lemez formájában alkalmazzák.

A bitumenes lemez számos előnnyel bír, hiszen egyenletes vastagságú, mechanikai hatásoknak jól ellenálló szigetelőréteget képez, még a bonyolult részletképzések is idegen anyag alkalmazása nélkül kialakíthatók. Mivel a bitumen víz- és fagyálló valamint korhadás-álló, ezért hosszú élettartamú, biztonságos és komplex megoldást nyújt mind az új épületek fedésben, mind a tetőfelújítások területén.

Az Icopal Kft. idén csatlakozik a támogatók táborához, hazai gyártású termékeinek felajánlásával, 750 000 Ft + ÁFA értékben. Bízunk benne, hogy a tartós, időjárásálló és biztonságos bitumenes lemezek felhasználásával, sok gyermekintézményi és műemléki épület szépül meg a jövőben.

További információ a termékekről.

Addig is konzultálj a felajánló cég szakembereivel!

Icopal Kft.
Tel: +36 88 590 891
Fax: +36 88 425 012
email: info.hu@icopal.com

Konzultáció:
http://www.icopal.hu/Kapcsolat/Oktatas-Szaktanacsadas.aspx

http://www.icopal.hu/Kapcsolat/Teruleti-kepviselok.aspx

Pályázom