Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

 

 

 

A Leier Cégcsoport története több mint fél évszázadra nyúlik vissza, a cégcsoport első vállalatát 1965-ben a burgenlandi Horitschonban alapította a tulajdonos, Michael Leier. A magyarországi cég szintén jelentős múlttal rendelkezik, hiszen jóval a rendszerváltás előtt, 1984-ben kezdte meg működését az első Leier-gyár Gönyűn.

Mára az építőipar piacvezető szereplőjévé vált a Leier Magyarországon; a győri központ mellett 9 hazai gyárral működik és több mint 1000 embert foglalkoztat. A Leier Cégcsoport a kerámia és könnyűbeton falszerkezetek mellett a méretre gyártott vasbetonszerkezetek, födémrendszerek, kéményrendszerek, kültéri burkolatok, kertépítő elemek, mélyépítő és környezettechnikai rendszerek gyártójaként ma a legnagyobb, emellett a legszélesebb termékportfólióval rendelkező építőanyaggyártó és forgalmazó vállalat a hazai piacon. Jelenleg elérhető termékeiből teljes egészében felépíthető egy komplett, szerkezetkész épület pincétől a padlásig: a téglákon és a födémen át a kéményig és a kertépítő elemekig minden ehhez szükséges termék megtalálható a Leier kínálatában.

A cégcsoport folyamatosan korszerűsíti üzemeit, az elmúlt tíz év során több mint 30 milliárd forintot fordított magyarországi beruházásokra. Minden egyes termék megfelel a Leier márkától elvárható legmagasabb minőségi elvárásoknak. A Leier Cégcsoport óriási gyártókapacitásának, valamint az egész országot behálózó és határainkon is túlnyúló infrastruktúrájának köszönhetően a legegyedibb megrendelői igényeket is ki tudja elégíteni.

A Leier Cégcsoport számára kiemelten fontos a társadalmi felelősségvállalás. Elsőként segít katasztrófák esetén, és észreveszi azokat a problémákat is, amelyek hosszú ideje megoldatlanok környezetében. Szép példája az azonnali segítségnyújtásnak, amikor a vörösiszap-katasztrófa idején a Leier devecseri üzeme az embereket, értékeket mentette. Győrben a város frekventált helyén a 19. században épült Frigyes-laktanya hosszú évtizedekig pusztuló műemlék épületeit vette meg a cégcsoport, majd az eredeti formát megőrizve modern, impozáns városrészt varázsolt Győr szívébe.

Pályázható Leier kémények a Várépítő Pályázaton:

LSK és MULTIKERAM LAS

 

 

 

 

 

 

 

 

További információ a Leier cégcsoportról a www.leier.hu címen olvashat.

Konzultáció:

Kocsis Csaba
Termékmenedzser
Tel.: 06302048404
E-mail: kocsis.csaba@leier.hu

Ajánlatkérés

A Leier Hungária Kft. által felajánlott kémény az épület tüzelőberendezése alapján pontosítható, ezért a sikeres pályázásnak feltétele, hogy a pályázó a kémény típusát, méretét, paramétereit a Leier Hungária Kft. kémény termékmenedzserének közreműködésével, jóváhagyásával alakítsa ki. A pályázat benyújtása kizárólag a Leier Hungária Kft. kéményes szakemberével történő konzultáció után lehetséges!

Fontos! A felajánlott kémény értéke 1.000 000 Ft + ÁFA. Amennyiben a szükséges kéményrendszer értéke ennél magasabb, a fennmaradó részt saját forrásból kell finanszírozni!

Az ajánlat bekéréséhez kérjük az alábbi adatokat megadni szíveskedjen:

 

1. Az intézmény neve

2. Az intézmény címe

3. Kapcsolattartó neve

4. Kapcsolattartó elérhetőségei
Telefonszám:

E-Mail:

5. A beruházás megnevezése, helyszíne, pontos címe

6. A beruházás leírása

7. Építész tervdokumentáció feltöltése

8. Gépész tervdokumentáció feltöltése

9. A kémény adatai, amennyiben ismertek

10. A tüzelőberendezés adatai, paraméterei

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.