Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Ravatherm XPS hőszigetelés homlokzatra, födémre és tetőre

Évek óta lehet pályázni a Ravatherm különleges, élénk kék színű hőszigeteléseire, így a cég hagyományosan idén is 850 000 Ft+ÁFA értékű padlón, épületlábazaton, vagy lapostetőn felhasználható hőszigetelést ajánl fel gyerekintézmények számára.

Építkezéseken az épületlábazaton, ablak vagy koszorú körül a homlokzaton találkozhatunk a kiváló tulajdonságokkal rendelkező RAVATHERM XPS zártcellás polisztirolhab hőszigetelés élénk kék színével.

Terhelhetősége, vízállósága, alaktartóssága alkalmassá teszik ezeknek a speciális épületrészeknek védelmére is. A RAVATHERM XPS a nagy múltú balatonfűzfői extrudált polisztirolhab gyár terméke, amely több mint 25 év szakmai tapasztalattal gyártja hőszigetelő lemezeit. A legmodernebb extrudálási technológiával szigorú minőségbiztosítási rendszer mellett készülő hőszigetelés könnyű, hosszú élettartamú, külön védőfelszerelés nélkül méretre vágható és egyszerűen beépíthető. A cég szakmai elhivatottsága mellett nagy hangsúlyt fektet a környezet védelmére és a fenntarthatóságra.

A cég örömmel állt a néhány évvel ezelőtt a Várépítő pályázat támogatói közé. Látva az épített környezet sok helyen szerény minőségét, ismerve a szűkös lehetőségeket, a cég vezetése számára nyilvánvaló volt, hogy nagy szükség van az összefogásra.

„Fontos számunkra a társadalmi felelősségvállalás, az, hogy egy élhetőbb világ létrehozásának folyamatában részt vegyünk, hogy támogassuk a felnövekvő generációkat, támogatói, segítői magatartásunkkal példát mutassunk, és ezáltal értéket teremtsünk.” – Gerendi Gábor, ügyvezető igazgató.

További információ: www.ravatherm.com

Pályázható termékek listája

A hőszigetelendő területhez szükséges, megfelelő termékek kiválasztásában és a paraméterek, mennyiségek meghatározásában kérj segítséget!

Gerendi Gábor
Tel: + 36 30 914 2483
E-mail: gabor.gerendi@ravatherm.com

Az alábbi űrlap segítségével kérj ajánlatot!

 
Projekt neve:

Kapcsolattartó:

Mobiltelefonszám:

E-mail:

A projekt építési helyszíne (pontos címe):

Projekt típusa:
tervezett, újmeglévő átalakításbővítés
A tevékenység leírása (pl.forgácsolás / fröccsöntés / raktár, stb.) :

Alaprajzok (tető, emelet, földszint) feltöltése:
Homlokzatok feltöltése:

Metszetek feltöltése:

Építész műleírás feltöltése:

Épületgépész műleírás feltöltése:

Tűzvédelmi műleírás feltöltése :

Képfeltöltés (ami jól beazonosíthatja a feladatot, ha az épület meglévő, vagy átalakítandó):

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.