Velux

VELUX tetőtéri ablakok – Életre keltjük a fényt!

1986-ban alapítottuk meg első gyárunkat Fertődön, ahol kiváló minőségű tetőtéri ablakaink előállításán ma már közel ezer munkavállalónk dolgozik. Több, mint 30 éves múlttal rendelkezünk Magyarországon és a tetőtéri ablakok szegmensében piacvezető szerepet értünk el. Termékeink mellett szolgáltatásaink minőségét és bővítését is szem előtt tartjuk.

A VELUX termékportfóliójában három kategóriában is elérhetők a megbízható és hosszú élettartamú tetőtéri ablakok, így mindenki kiválaszthatja az igényei szerinti nyílászárókat. Már az alapáron kapható Standard tetőablakok is kiváló hőátbocsátási tényezővel rendelkeznek (GZL 1051 és GLU 0051 típusok, Uw=1,3 W/m2K), így a régi ablakok cseréjével kiküszöbölhető az energiapazarlás. Új épületekbe és jelentős felújítások esetén azonban a Standard Plus kategóriában kapható 3-rétegű, ún. energiatakarékos üvegezéssel ellátott tetőtéri ablakokat ajánljuk, hiszen ezek az előírásoknál lényegesen jobb műszaki értékekkel bírnak (GLL 1061 és GLU 0061 típusok, Uw=1,1 W/m2K). Termékkínálatunkban a fa tetőtéri ablakok mellett a fehér, poliuretán bevonattal rendelkező változatok is elérhetők, melyek karbantartást nem igénylő felülettel rendelkeznek.

A VELUX Magyarország Kft. 2018. évi felajánlása gyermek intézmények számára: 1 000 000 Ft+ ÁFA értékű tetőtéri ablak (a beépítésükhöz szükséges burkolókerettel).

További információk a termékekről.

Ha további információkra van szükséged a VELUX termékekkel kapcsolatban:

VELUX Magyarország Kft.
Telefon: +36 1 436 0601
E-mail: velux-h@velux.com

Ajánlatkérés:

[contact-form-7 id=”6749″ title=”VELUX Ajánlatkérő”]