A Várépítő pályázat elszámolása

A pályázat lezárásához a nyertes pályázóknak ki kell tölteniük a Pályázati megvalósulási jelentést, amelyet kitöltve, aláírva lepecsételve scannelve (vagy postai úton a Build-Communication Kft. címére 2040 Budaörs Szabadság út 117.) kell elküldeni. Az elszámolás részét képezi minden pályázó esetében min. 5 darab nyomdai minőségű (300 dpi, min. 1 Mb méretű) digitális fénykép, amelyet az info@varepitopalyazat.hu e-mail címre kell eljuttatni.

Az elszámolást a nyertes pályázást követő év végéig kell elvégezni. A pályázati elszámolásra az adott pályázati évben megtartott díjátadó ünnepséget követően nagyjából másfél év áll rendelkezésre.

A Pályázati megvalósulási jelentést itt töltheted le.

Elszámolási-elhalasztási kérelem

Tisztelt Nyertesek!

Azon pályázóinknak, akik az elmúlt években beruházásukhoz/ felújításukhoz építőanyagot nyertek a Várépítő pályázaton, felhívjuk figyelmét a következőkre:

a pályázat hivatalos szabályzata szerint az elnyert terméket a kihírdetést követő év december 31-ig kell beépíteni és azzal hivatalosan elszámolni a pályázat kiírója felé.

Amennyiben ez nem valósult meg legyenek szívesek az alábbi formanyomtatványt a Várépítő pályázat kiírója felé benyújtani!

NYOMTATVÁNY

A dokumentumot kérjük kitöltve és hivatalos cégszerű aláírással ellátva az alábbi címre elküldeni szíveskedjenek:

Build-Communication Kft.
Fóris Barbara
2040 Budaörs, Szabadság út 117/a.

Fontos információ az elnyert termékek tárolásáról:

Ha már elszállították a megnyert termékeket, amit felhasználnak a felújítás során, felhívjuk figyelmüket, hogy azokat a beruházásig száraz és zárt helyen tárolják a minőség megóvása érdekében.