previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

BMI Villas - Vízszigetelési tanácsok lapostetős épületekhez

Országszerte számtalan iskola, óvoda tetője is több tízévet megélt, technológiájuk gyakran elavult vagy elöregedett. Ezek felújítása nem várhat tovább. Ehhez kínál korszerű anyagokat a BMI Villas.

TETŐCSERÉPPEL ÉS TUDÁSSAL IS SEGÍT A TERRÁN

A Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. számára a kezdetektől kiemelten fontos a társadalmi felelősségvállalás, segítségnyújtás, idén pedig már 5. éve van jelen a Várépítő pályázat mecénásai között. A következő rövid összeállításban a cég gyakorlati tanácsokkal segíti a felújítás előtt állókat.

Az utolsó Várépítő: megszűnik az építőanyag-ipar legrégebbi jótékonysági összefogása

Budaörs, 2022. június 9. - 23 évig gyűjtötte építőipari cégek, szakszövetségek és médiacsatornák felajánlásait az építőipar legrégebbi jótékonysági összefogása, az idei eredményhirdetés után megszűnő Várépítő pályázat. A gyermekintézmények és műemlékek építési és felújítási munkáihoz termék- és anyagi támogatásokat gyűjtő kezdeményezés utolsó évében 16 támogatottnak jutott a több mint 17 millió forint felajánlásból. Idén is voltak meglepetések.

BMI Bramac - Bevezetés tetőkivezetéshez

Felújítás előtt sokszor tájékozódunk különböző katalógusokból, ahonnan nemcsak inspirációt gyűjthetünk, hanem a tetőfelújítással kapcsolatos szakmaibb ismeretekre is szert tehetünk. Ez akkor is hasznos, ha a Várépítő pályázaton indulva kell ajánlatot, vagy tanácsot kérni szakemberekről. Érdemes tehát megismerkedni a különböző tartozékelemekkel és jelentőségükkel a tetőáttörések kapcsán is.

Miért jó a Várépítő pályázat – a felajánlók szemszögéből

Vannak olyan cégek, akik évtizedek óta ajánlják fel termékeiket a Várépítő pályázaton és mindig vannak új csatlakozók is. Megkérdeztük partnereinket, miért tartják jónak a pályázatot vagy az azon való felajánlói részvételt.

Ritka adomány a pécsi „oázisban”

A Heim Pál Kórház rendszeres támogatása mellett a Colt évente 800 000 forint beépítési munkálatokra felhasználható készpénzzel segíti a Várépítő pályázóit, ám a cég saját termékeiből is szívesen adományoz. 2021-ben volt is intézmény amely speciális Colt tetőbevilágítókat igényelt, mégpedig a pécsi Sztárai Mihály Óvoda és Általnos Iskola. Mint az látható, kétség sem fér hozzá, hogy ismét jó helyre ért el a Várépítő Pályázat és a Colt közös segítségnyújtása.

Elkészültek az első „Várak” 2021-ben

Bár a Várépítő hatályos szabályrendszere szerint másfél év áll rendelkezésre a projektek megvalósítására, akadnak olyan intézmények a 2021. évi nyertesek közül, akik már megújult környezetben köszönthetik az Új Esztendőt.

Tekintsétek meg mely projektek készültek el felújításaikkal az idei nyertesek közül. 

Újabb 700 000 Ft talált gazdára a Váréíptő és a Colt együttműködésében

Támogatónk, a Colt Hungária Kft. közösségi oldalán zajlott közönségszavazás keretei között újabb 700 000 Ft találhatott gazdára a Váréíptő korábbi pályázó gyermekintézményei között. Az elnyert felajánlásokkkal az iskolák és óvodák számára, akár az idei évkezdéshez, akár egy-egy kisebb beruházás támogatásához járulhattunk hozzá.

Íme a nyertesek!

Az 1. helyezett a péceli Napsugár Bölcsőde lett, így az intézmény 300 000 Ft támogatást kap a kémények újrabádogozására. A második legtöbb szavazatot a székesfehérvári Fehér Vár Waldorf Iskola gyűjtötte, ők 200 000 Ft-ból új iskolatáblákat vásárolhatnak. A harmadik támogatott a Börzsöny Gyöngye Óvoda és Bölcsőde lett, Szokolyán, ahol az udvarrendezéshez járulunk hozzá 100 000 forinttal.

És egy MEGLEPETÉS!

A jászszentandrási Gyermekvilág Óvoda a Várépítő Pályázat szervezője, a Build Communication 100 000 forintos adományát a melléképület felújításához használhatja fel.

Gratulálunk a nyerteseknek és köszönjük a részvételt minden pályázónak! Azok se csüggedjenek, akik most nem nyertek, hiszen jövőre remélhetőleg ismét lesz Várépítő pályázat, ahol igyekszünk minél több projektet támogatni majd.

Halhatatlan zsűritagjaink

Tóth Balázs, a ÉMI szakértője, a zsűri tagjának írása

Két évtized nagy idő, nem csak egy ember, de egy pályázat életében is. Visszatekintve a gyorsan elszaladt húsz esztendőre jóleső érzéssel gondolhatjuk végig, hogy ezidő alatt milyen sokan dolgoztak a Várépítő pályázat nemes ügyéért. Közöttük van a háttérben áldozatos munkát végző sok-sok szervező kolléga, valamint a felajánló cégek munkatársai, akiknek a neve nem került be a köztudatba, és köztük vannak természetesen a zsűri széles körű ismertségnek és köztiszteletnek örvendő tagjai.

Image

Közösségi oldalaink

Várépítő pályázat – az építőipar egyetlen jótékonysági összefogása

Minden apró segítség lehetőség, hogy megújuljon egy intézmény!

A Build-Communication Kft. Várépítő pályázat néven 2010-ben első alkalommal írta ki pályázatát gyermekintézmények és műemlékek számára, amely azzal a céllal jött létre, hogy integrálja az építőipari cégek felajánlásait, emellett összefogja és szervezze a felajánlott termékek pályázati úton történő kiosztását.

 

Adatkezelés - Várépítő pályázat (varepitopalyazat.hu)

Jelen oldal tulajdonosa és üzemeltetője a Build-Communication Kft. 

(Budaörs Office Park, Budaörs 2040, Szabadság út 117. A épület, fsz. 6, adószám: 14598681-2-13, cgszám: 13-09-125525)
Ismerkedjen meg adatkezeléssel kapcsolatos szabályainkkal.
A Várépítő pályázatra történő jelentkezéssel kapcsolatos speciális adatkezelési szabályok a pályázat benyújtását szolgáló pályázati űrlapon olvashatók.