1920x400_Varepito_zsűri
1920x400_Megújult gyermekintézmények
varepito_2022
Összefoglaló
2022_varepito_WEBOLDAL_visszatekinto_3.png
previous arrow
next arrow
Shadow

Miért jó a Várépítő pályázat – a felajánlók szemszögéből

Vannak olyan cégek, akik évtizedek óta ajánlják fel termékeiket a Várépítő pályázaton és mindig vannak új csatlakozók is. Megkérdeztük partnereinket, miért tartják jónak a pályázatot vagy az azon való felajánlói részvételt.

Terrán Tetőcserép Gyártó Kft.

"Mindannyian tudjuk, hogy az otthon nemcsak négy falat, tárgyakat jelent, az otthon menedék." (Szabó Magda)

“Legyen szó családi otthonról vagy közintézményről, az épületnek mindig valamivel több szerepe van, mint a sima védelmi funkció. Érték, élet van benne. Mi az évszázados múltra visszatekintő, magyar tulajdonú családi vállalkozásnál, a Terránnál hiszünk benne, hogy az értékek megóvása közös feladatunk, ezért mindig is fontosnak tartottuk, hogy segítsünk, ahol szükség van rá. Cégünk idén már 5. éve van jelen a Várépítő pályázat mecénásai között, és hisszük, hogy szakmai összefogással valós támogatást tudunk nyújtani az erre rászorulóknak” – Tóth Szabolcs, regionális marketing igazgató.

terrán1

Fráter Erzsébet Általános Iskola (Csécse, Nógrád)

Roto Elzett Kft.

Az idei évben a Roto immár hagyományosan ismét csatlakozik az építőipari cégek összefogá-sához, a Várépítő pályázathoz, amellyel gyermekintézmények korszerűsítésében nyújtunk segítséget. Büszkék vagyunk rá, hogy az elmúlt években a Roto támogatásával több épület kaphatott új, prémium minőségű tetőablakokat, és bízunk benne, hogy 2022-ben is a legjobb helyen segíthetünk.

roto1

Fehérlófia Waldorf Óvoda és Iskola, Nemesvámos

Ravago Building Solutions Hungary Kft.

A Ravago Building Solutions Hungary kft.-nél fontosnak tartjuk, hogy a gyermekintézmények és oktatási intézmények is korszerű körülmények között folytathassák a nevelést. Megtisztelő számunkra, hogy a Várépítő Pályázat keretében idén ismét hozzájárulhatunk hőszigetelő termékeinkkel egy épület energetikai kor-szerűsítéséhez, megfelelő belső komfortot kialakítva a gyerekeknek és az ott dolgozóknak.

ravago

 Földi Harmónia Ház,  “Fogjunk Össze” Közhasznú Egyesület, Mezőberény

Murexin Kft.

Milyen problémával érdemes pályázni Murexin segédanyagokra?
Sajnos nap mint nap találkozhatunk azzal a problémá-val - akár munkánk során vagy szimplán hétköznapi emberként is -, hogy oktató- és képző intézményeink, közintézményeink, műemlékeink megviselt, elhanya-golt állapotban vannak. Ez sok esetben – legyen szó nagyvárosról, vagy éppen egy apró településről –
az intézmények forráshiánya miatt van így.
Tantermek, csoportszobák lekopott parketta felületei, sivár folyosók, sérült szőnyegburkolatok, töredezett, régi típusú, egyen csempék a közös helyiségekben, mosdókban, vagy akár a tornatermek padlóbevonata – itt számunkra is akad feladat bőven!
Bármilyen típusú felújítást, bővítést vagy építést tervez, a Murexin hideg- és melegburkolat ragasztási segédanyagaival komplex megoldásokat tudunk nyújtani az alapozás, aljzatkiegyenlítés, burkolatragasztás, csempét csempére burkolás vagy parketta ragasztás, lakkozási feladatokra is.
A Murexin Kft a Schmid Industrieholding GmbH tagjaként egy hagyományokban gazdag osztrák cég-csoport része, közel 30 éve van jelen Magyarországon. Szekszárdi gyárunkban több, mint 10 éve gyártunk ajlzatkiegyenlítőket, ragasztókat és fugázókat.
Cégünk eltökélt abban, hogy a XXI. század igényeinek megfelelő magas minőségű építőipari alapanyagokat fejlesszen és forgalmazzon, így segítve azt, hogy
az épületekben valóban egy magasabb színvonalú nevelés és oktatás valósuljon meg.
Adni jó. Azért csatlakozunk évek óta a Várépítő pályázathoz, mert hisszük, hogy hozzá tudunk járulni ahhoz, hogy gyermekeink igényes környezetben töltsék a vidám mindennapokat. Fontos feladat ez,
hiszen a jövőbe fektetünk be.
Az elmúlt évtizedekben már számos iskola, óvoda, közintézmény, templom újult meg Murexin anyagokkal. 2022-ben is tovább megyünk ezen az úton!

murexinb

 Műemlék lakóház II., Nagykölked

 

Ajánlott cikkeink

Image

Közösségi oldalaink

Várépítő pályázat – az építőipar egyetlen jótékonysági összefogása

Minden apró segítség lehetőség, hogy megújuljon egy intézmény!

A Build-Communication Kft. Várépítő pályázat néven 2010-ben első alkalommal írta ki pályázatát gyermekintézmények és műemlékek számára, amely azzal a céllal jött létre, hogy integrálja az építőipari cégek felajánlásait, emellett összefogja és szervezze a felajánlott termékek pályázati úton történő kiosztását.

 

Adatkezelés - Várépítő pályázat (varepitopalyazat.hu)

Jelen oldal tulajdonosa és üzemeltetője a Build-Communication Kft. 

(Budaörs Office Park, Budaörs 2040, Szabadság út 117. A épület, fsz. 6, adószám: 14598681-2-13, cgszám: 13-09-125525)
Ismerkedjen meg adatkezeléssel kapcsolatos szabályainkkal.
A Várépítő pályázatra történő jelentkezéssel kapcsolatos speciális adatkezelési szabályok a pályázat benyújtását szolgáló pályázati űrlapon olvashatók.