1920x400_Varepito_zsűri
1920x400_Megújult gyermekintézmények
varepito_2022
Összefoglaló
2022_varepito_WEBOLDAL_visszatekinto_3.png
previous arrow
next arrow
Shadow

A Henkel ajánlata: Ceresit CM 17, a forradalmi vékonyágyas burkolatragasztó

Lássuk mi is az, ami olyan forradalmivá teszi ezt az anyagot vetélytársaihoz képest?

 

A Henkel olyan vadonatúj, különleges adalékszert dolgozott ki, amely nem csak felgyorsítja, de erősebbé is teszi a kristályosodás során kialakuló kötéseket. Ennek köszönhető, hogy így ezzel hihetetlen gyorsan a Ceresit egyik legnépszerűbb csemperagasztója lett. Kategóriáját tekintve C2TE S1-es osztályba esik az MSZ EN 12004:2007 szabvány szerint. Magyarul ez annyit tesz, hogy cementkötésű, fokozott igénybevételre alkalmas, és a burkolólap a beágyazáskor függőleges felületen sem csúszik meg (ez persze jelentősen függ a lap tömegétől). Minden bizonnyal ilyen anyagokra van szükség a gyerekek által nagy igénybevételnek kitett intézményekben, így jó szívvel ajánljuk e terméket a Várépítő pályázóinak is.

Mindezek mellett hosszú nyitott idejű, tehát egyszerre nagyobb felületen lehet a ragasztót kikenni, és még a lapok lerakására is bőven van idő a bőrösödés megkezdődése előtt.

Ami igazán kiemelkedővé teszi a ragasztót az az S1-es jelölés, ami azt jelenti, hogy képes alakváltozásra és az, hogy rendkívül gyors a kötési ideje és a végszilárdsága is osztályon felüli. Ezen tulajdonságoknak köszönhetően bátran alkalmazható extrém körülmények között, bel- és kültérben egyaránt.

ceresit.png

Gyors kötés

A mai munkaerőhiányos időkben, amikor az idő pénz kifejezés nagyon aktuális, nincs is jobb, mint egy olyan termék, amely egészen biztosan segít a gyors munkavégzésben és ez éppen a Ceresit CM 17.

ceresit2.jpg

Erős és rugalmas

A Ceresit folyamatosan dolgozik az újításokon. Ezek között is az egyik legújabb az ún. szálerősített formula, amely az erőt a rugalmasságot hivatott ötvözni. A termékben található polimer szálak alkalmazása nagyobb szilárdságot nyújt, javítja a fagyási-olvadási ciklusoknak való ellenállást, növeli a tartósságot és tovább fokozza az alakváltozó képességet. A burkolat ragasztásakor, a burkolat helyére illesztése során kifejtett nyomóerő hatására egy filmréteg képződik a burkolat alatt, amely a kötőanyagok kis részecskéiből, polimer részecskékből és más szálas anyagokból is áll. Ezek nélkül száradáskor összezsugorodna és elvesztené stabilitását.

ceresit1.jpg

Ceresit és az utókor

Az ember ősidők óta törekszik arra, hogy lenyomatot hagyjon maga után. Ezt a célt a kezdetekben barlangrajzokkal, később pedig építményekkel érte el. Mindannyian szeretnénk, hogy valamiről emlékezzenek földi életünkre, a Ceresit pedig örömmle segít abban, hogy az épületek tartóssága és szépsége valódi nyomot hagyjon.

Épületeken kívül életeket is hagyunk magunk után. Azoknak pedig akik utánunk maradnak a legjobbat akarjuk mindenből, ami tőlünk telik. A Henkel Ceresit márkája ezért is támogatója évek óta a Várépítő pályázatnak. A Ceresit CM 17 kitűnő választás olyan járólapok ragasztásakor melyet gyermekek ezrei, százezrei fognak koptatni nap mint nap. Az évek múlnak, a gyermekekből felnőttek lesznek, később szülők, akiknek utódaik még mindig élvezhetik a Ceresit minőségét és tartósságát.  Az emberek, idők és eszmék változhatnak a Ceresit kvalitása azonban örök.

Ceresit (henkel.hu)

Ajánlott cikkeink

Image

Közösségi oldalaink

Várépítő pályázat – az építőipar egyetlen jótékonysági összefogása

Minden apró segítség lehetőség, hogy megújuljon egy intézmény!

A Build-Communication Kft. Várépítő pályázat néven 2010-ben első alkalommal írta ki pályázatát gyermekintézmények és műemlékek számára, amely azzal a céllal jött létre, hogy integrálja az építőipari cégek felajánlásait, emellett összefogja és szervezze a felajánlott termékek pályázati úton történő kiosztását.

 

Adatkezelés - Várépítő pályázat (varepitopalyazat.hu)

Jelen oldal tulajdonosa és üzemeltetője a Build-Communication Kft. 

(Budaörs Office Park, Budaörs 2040, Szabadság út 117. A épület, fsz. 6, adószám: 14598681-2-13, cgszám: 13-09-125525)
Ismerkedjen meg adatkezeléssel kapcsolatos szabályainkkal.
A Várépítő pályázatra történő jelentkezéssel kapcsolatos speciális adatkezelési szabályok a pályázat benyújtását szolgáló pályázati űrlapon olvashatók.