Baumit

BAUMIT – Hőszigetelés egy életre!

A Baumit az osztrák Schmid Industrie Holding tagjaként 30 országban van jelen és közel 3 ezer munkatársat foglalkoztat. A vállalat fő profilja a homlokzati hőszigetelő rendszerek, színes vakolatok, hidegburkolati ragasztók, valamint aljzatképző anyagok gyártása és forgalmazása, és kiemelten kezeli az innováció, fenntartható fejlődés, környezetvédelem és társadalmi felelősségvállalás (CSR) területeket. A Baumit első külföldi leányvállalata 1990-ben Magyarországon alakult meg és az elmúlt években meghatározó építőanyag gyártóvá vált. A Baumit Kft. négy gyárat üzemeltet Magyarországon: Alsózsolcán, Dorogon, Pásztón és Visontán, cégközpontja Dorogon található, és közel 170 munkatársat foglalkoztat. A magyar vállalat az elmúlt években társadalmi felelősségvállalási programjának keretében többek közt támogatta az Országos Mentőszolgálatot, valamint alapítója és fő támogatója az Év Homlokzata építészeti pályázatnak. A Baumit Kft. a Várépítő pályázat (és a korábbi pályázat) kiemelt támogatója annak életre hívása óta, és hozzájárulásán keresztül több 10 millió forintnyi homlokzati hőszigetelő és felújító anyag került már a nyertes intézményekhez az elmúlt közel 15 évben.

A Baumit kínálata a következő fő termékcsoportokra terjed ki:

  • Homlokzati hőszigetelő rendszerek (polisztirol és ásványi kőzetgyapot alapú)
  • Színes homlokzati vékonyvakolatok
  • Aljzatkiegyenlítő- és esztrichrendszerek
  • Hidegburkolat-ragasztási rendszer

A Baumit termékei az ország egész területén építőanyag kereskedéseken keresztül érhetőek el. A Baumit termékrendszerek tanúsítottak és egymással összehangoltak.

2020-ban a Baumit 1 000 000 Ft+ÁFA értékű hőszigetelő anyagot ajánl fel, 50-50%-ban gyermekintézményi és műemléki pályázóknak.

A Baumit vállalja, hogy az elnyert termékeket a nyertes intézményhez, annak felhasználási helyére saját költségén leszállítja.

Image

További információ

További információ: www.baumit.hu

Ismerkedj meg a Baumit idén felajánlott termékeivel!
Pályázható Baumit termékek

Ha kérdésed van, kérj segítséget a cég szakértőjétől!

Findeisz Róbert
Felújítási szakreferens
Mobil: +36 30 939 6183
E-mail: robert.findeisz@baumit.hu

Ajánlatkérés

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

0/200

Invalid Input

0/200

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input