Baumit

BAUMIT – Hőszigetelés egy életre!

2022-ben a Baumit 1 500 000 Ft+ÁFA értékű hőszigetelő anyagot ajánl fel, 50-50%-ban gyermekintézményi és műemléki pályázóknak.

A Baumit vállalja, hogy az elnyert termékeket a nyertes intézményhez, annak felhasználási helyére saját költségén leszállítja.

A Baumit az osztrák Schmid Industrie Holding (SIH) tagja, amely Európában közel 100 vállalattal van jelen, és több mint 5.700 munkatársat foglalkoztat. A Baumit márka fő termékcsoportjai: hőszigetelő rendszerek, színes vakolatok és homlokzatfestékek, aljzatképző és hidegburkolati ragasztó rendszerek, homlokzati és beltéri felújító rendszerek, beltéri vakolatok, glettek és festékek gyártása és forgalmazása.

A Baumit első külföldi leányvállalata 1990-ben Magyarországon alakult meg és az mára a magyar piac meghatározó építőanyag gyártójává vált. A Baumit Kft. négy gyárat üzemeltet Magyarországon: Alsózsolcán, Dorogon, Pásztón és Visontán, cégközpontja Dorogon található. A Baumit Kft. 2020-as árbevétele 29,8 milliárd forint volt, és éves átlagban 327 munkatársat foglalkoztatott. A magyar vállalat az elmúlt években társadalmi felelősségvállalási programjának keretében többek közt műemlék épületek renoválását, oktatási intézmények felújítását támogatta, valamint alapítója és fő támogatója az Év Homlokzata építészeti pályázatnak.

A Baumit kínálata a következő fő termékcsoportokra terjed ki:

  • Homlokzati hőszigetelő rendszerek (polisztirol és ásványi kőzetgyapot alapú)
  • Színes homlokzati vékonyvakolatok
  • Aljzatkiegyenlítő- és esztrichrendszerek
  • Hidegburkolat-ragasztási rendszer

A Baumit termékei az ország egész területén építőanyag kereskedéseken keresztül érhetőek el. A Baumit termékrendszerek tanúsítottak és egymással összehangoltak.

Image

További információ

További információ: www.baumit.hu

Ismerkedj meg a Baumit idén felajánlott termékeivel: töltsd le az alább található gomb segítségével a Baumit pályázható termékek listáját és nézd meg a Te projektedhez mely alapanag lenne a legmegfelelőbb!

Ha kérdésed van, kérj segítséget és árajánlatot a cég szakértőjétől!

Findeisz Róbert
Felújítási szakreferens
Mobil: +36 30 939 6183
E-mail: robert.findeisz@baumit.hu

Ajánlatkérés

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

0/200

Invalid Input

0/200

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input