1920x400_Varepito_zsűri
1920x400_Megújult gyermekintézmények
varepito_2022
Összefoglaló
2022_varepito_WEBOLDAL_visszatekinto_3.png
previous arrow
next arrow
Shadow

Bramac tetőfedő anyagok és Villas tetőszigetelések

A BMI Magyarország Kft. 2022-ben 1 500 000 Ft+ ÁFA értékű Reviva Novo tetőcserepet és 750 000 Ft + ÁFA értékű, hazai gyártású, lapostetők fedésére és szigetelésére alkalmas bitumenes lemezt ajánl fel.

2022-től a már jól ismert Bramac és Villas márkanevek a közös cégcsoport nevével kiegészülve folytatják hódító útjukat.

BMI Bramac tető alatt igazán gondtalan lehetsz

BMI BRAMAC RGB NEW

Korhű, ugyanakkor korszerű anyagokkal könnyebben és nagyobb biztonsággal óvhatjuk történelmi- és középületeinket. A betoncserepek története a sajtolt agyagcserepekkel egy időre, a XIX. század közepéig nyúlik vissza. Így az elmúlt közel két évszázadban készült épületek esetében a betoncserepek korhű anyagként felhasználhatók.

A betoncserép műemléki felhasználására rengeteg példát találni Európa szerte. Ilyen például a pozsonyi vár, Frankfurt vásártere, de szerencsére egyre több magyarországi példával is találkozni.

A BMI Bramac több éve támogatja a pályázatot. A nagylelkű felajánlásnak köszönhetően újulhatott meg a borsosberényi óvoda, az alcsútdobozi József Nádor Általános Iskola, a nézsai Római Katolikus Plébánia, a szegedi Béke telei óvoda és a hevesi Eötvös József Református Oktatási Központ tetője is.

Reviva teto 627x353

BMI Villas vízszigeteléssel igazán gondtalan lehetsz

BMI VILLAS RGB NEW

A BMI Villas márka magas szolgáltatási és szaktudási háttérrel kínál megoldásokat a lapostetőfedések és vízszigetelés területén.

A természetben megtalálható bitument már az ókori időktől is használták szigetelőanyagként, alkalmazása a korszerű technológiák fejlődésével vált általánossá. A bitument a szigetelés-technológiában tömítésekhez és ragasztáshoz masszaként, nagy felületű szigetelésekhez elsősorban bitumenes lemez formájában alkalmazzák.

A bitumenes lemez számos előnnyel bír, hiszen egyenletes vastagságú, mechanikai hatásoknak jól ellenálló szigetelőréteget képez, még a bonyolult részletképzések is idegen anyag alkalmazása nélkül kialakíthatók. Mivel a bitumen víz- és fagyálló valamint korhadás-álló, ezért hosszú élettartamú, biztonságos és komplex megoldást nyújt mind az új épületek fedésben, mind a tetőfelújítások területén.

A márka 2018-ban még Icopal néven csatlakozott először a támogatók táborához, a felajánlásnak köszönhetően szolnoki Városmajor úti Bölcsőde és a tiszabezédi óvoda vízszigetelését tudták korszerűsíteni.

Laposteto kep 627x418

További információ

További információ: www.bramac.hu és www.villas.hu

Bramac tetőfelújításra és Villas vízszigeteléshez kérje ajánlatunkat az alábbi elérhetőségen:

Balaskó Anikó

aniko.balasko@bmigroup.com

Tel: 06 88 590 886

Központi cím: 8200 Veszprém, Házgyári út 1.

Tel: +36 88 590 886
Fax: +36 88 590 893
E-mail: infohu@bmigroup.com 

Ajánlatkérés

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

0/200

Invalid Input

0/200

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Image

Közösségi oldalaink

Várépítő pályázat – az építőipar egyetlen jótékonysági összefogása

Minden apró segítség lehetőség, hogy megújuljon egy intézmény!

A Build-Communication Kft. Várépítő pályázat néven 2010-ben első alkalommal írta ki pályázatát gyermekintézmények és műemlékek számára, amely azzal a céllal jött létre, hogy integrálja az építőipari cégek felajánlásait, emellett összefogja és szervezze a felajánlott termékek pályázati úton történő kiosztását.

 

Adatkezelés - Várépítő pályázat (varepitopalyazat.hu)

Jelen oldal tulajdonosa és üzemeltetője a Build-Communication Kft. 

(Budaörs Office Park, Budaörs 2040, Szabadság út 117. A épület, fsz. 6, adószám: 14598681-2-13, cgszám: 13-09-125525)
Ismerkedjen meg adatkezeléssel kapcsolatos szabályainkkal.
A Várépítő pályázatra történő jelentkezéssel kapcsolatos speciális adatkezelési szabályok a pályázat benyújtását szolgáló pályázati űrlapon olvashatók.