Colt tetőbevilágítók

Colt környezet, jobb közérzet

Számos régen épült intézményben találkozhatunk elavult, funkcióját már nehezen teljesítő tetőbevilágítókkal, amelyek cseréjére korszerű megoldást kínál a Colt választéka.

A cég idei felajánlása gyermekintézmények és a műemléki épületek által egyaránt igényelhető, összesen 1 millió forint +Áfa értékű tetőbevilágító, amelyre egyedi árajánlat alapján lehet pályázni.

Image
Image

További információ

A sikeres pályázat tényleges megvalósulása gyakran bukik el a kivitelezéshez szükséges anyagi forrás hiánya miatt. A Colt Kft. ebben is segít: a cég idei felajánlása további 600 000 Ft+Áfa, amelyet a zsűri döntése alapján nyertes intézmények használhatnak fel a kivitelezési költség finanszírozására.

A Colt neve magánvásárlók számára kevéssé ismert, de közösségi épület-beruházások esetén megkerülhetetlen, világszerte ismert és elismert. A Colt fő kínálata olyan hő- és füstelvezető rendszerek, hűtő-fűtő berendezések és légkezelő rendszerek forgalmazása, amelyekkel iskolákban, óvodákban, közintézményekben, irodaházakban, ipari létesítményekben természetes erőforrásokat használva, környezetbarát és biztonságos módon oldható meg a belső környezet, a levegő egészségessé, kellemessé tétele.

A cég 2016-ban lépett a Várépítő pályázat támogatói közé, mert a vállalat vezetői számára fontos a társadalmi felelősségvállalás. Ennek keretei között a Colt évek óta aktív támogatója a Heim Pál Gyermekkórháznak, ahová már több, a gyerekek gyógyulását segítő berendezést vásárolt több millió forint értékben.

További információ: www.colt-info.hu

Ajánlatkérés előtt konzultálj a cég szakértőjével!

Csordás Zoltán
ügyvezető igazgató
Tel: +36 1 433-2786
Fax: +36 1 433-2787
E-mail: zoltan.csordas@colt-info.hu
http://colt-info.hu

Ajánlatkérés

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

0/200

Invalid Input

0/200

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input