1920x400_Varepito_zsűri
1920x400_Megújult gyermekintézmények
varepito_2022
Összefoglaló
2022_varepito_WEBOLDAL_visszatekinto_3.png
previous arrow
next arrow
Shadow

Colt tetőbevilágítók

Colt környezet, jobb közérzet

A cég idei felajánlása gyermekintézmények és a műemléki épületek által egyaránt igényelhető, összesen 2 millió forint +Áfa értékű tetőbevilágító és füstelvezető rendszerek közül lehet választani, és amelyekre egyedi árajánlat alapján lehet pályázni.

Számos régen épült intézményben találkozhatunk elavult, funkcióját már nehezen teljesítő tetőbevilágítókkal, amelyek cseréjére korszerű megoldást kínál a Colt választéka.

Image
Image

További információ

A sikeres pályázat tényleges megvalósulása gyakran bukik el a kivitelezéshez szükséges anyagi forrás hiánya miatt. A Colt Kft. ebben is segít: a cég idei felajánlása további 600 000 Ft+Áfa, amelyet a zsűri döntése alapján nyertes intézmények használhatnak fel a kivitelezési költség finanszírozására.

A Colt neve magánvásárlók számára kevéssé ismert, de közösségi épület-beruházások esetén megkerülhetetlen, világszerte ismert és elismert. A Colt fő kínálata olyan hő- és füstelvezető rendszerek, hűtő-fűtő berendezések és légkezelő rendszerek forgalmazása, amelyekkel iskolákban, óvodákban, közintézményekben, irodaházakban, ipari létesítményekben természetes erőforrásokat használva, környezetbarát és biztonságos módon oldható meg a belső környezet, a levegő egészségessé, kellemessé tétele.

A cég 2016-ban lépett a Várépítő pályázat támogatói közé, mert a vállalat vezetői számára fontos a társadalmi felelősségvállalás. Ennek keretei között a Colt évek óta aktív támogatója a Heim Pál Gyermekkórháznak, ahová már több, a gyerekek gyógyulását segítő berendezést vásárolt több millió forint értékben.

További információ: www.colt-info.hu

Ajánlatkérés előtt konzultálj a cég szakértőjével!

Csordás Zoltán
ügyvezető igazgató
Tel: +36 1 433-2786
Fax: +36 1 433-2787
E-mail: zoltan.csordas@colt-info.hu
http://colt-info.hu

Ajánlatkérés

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

0/200

Invalid Input

0/200

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Image

Közösségi oldalaink

Várépítő pályázat – az építőipar egyetlen jótékonysági összefogása

Minden apró segítség lehetőség, hogy megújuljon egy intézmény!

A Build-Communication Kft. Várépítő pályázat néven 2010-ben első alkalommal írta ki pályázatát gyermekintézmények és műemlékek számára, amely azzal a céllal jött létre, hogy integrálja az építőipari cégek felajánlásait, emellett összefogja és szervezze a felajánlott termékek pályázati úton történő kiosztását.

 

Adatkezelés - Várépítő pályázat (varepitopalyazat.hu)

Jelen oldal tulajdonosa és üzemeltetője a Build-Communication Kft. 

(Budaörs Office Park, Budaörs 2040, Szabadság út 117. A épület, fsz. 6, adószám: 14598681-2-13, cgszám: 13-09-125525)
Ismerkedjen meg adatkezeléssel kapcsolatos szabályainkkal.
A Várépítő pályázatra történő jelentkezéssel kapcsolatos speciális adatkezelési szabályok a pályázat benyújtását szolgáló pályázati űrlapon olvashatók.