LAFARGE Cement Magyarország Kft.

A LAFARGE idén közel 700 000 Ft értékű (összesen 560 zsák) 25 kg-os zsákokban pályázható cementet ajánlott fel gyermekintézmények számára a Várépítő pályázaton.Emellett a Baranya megyei pályázók körében önkéntes munkával is kívánja segíteni a felújítási munkálatokat.

Ha felújításba, átalakításba kezdesz, szinte biztos, hogy szükség lesz betonozásra. Ehhez a kiváló minőségű cementet a LAFARGE Cement Magyarország Kft. biztosítja számodra. Legyen szó járda vagy lépcső kialakításáról, alapozásról, esetleg kerti bútor alkotásáról, nálunk megtalálod hozzá a megfelelő cementet. Kalkulációs táblázatunk segítségével könnyen ki tudod számolni, hogy a tervezett munkához hány zsák cementre lesz szükséged.

A LAFARGE 2011 óta az elérhető legmodernebb technológiával üzemelteti cementgyárát Királyegyházán, elkötelezett a környezetvédelem, a körkörös gazdaság kialakítása és a társadalmi szerepvállalás, közösségek támogatása mellett.

www.lafarge.hu

Image
Image

További információ

További információ: https://www.lafarge.hu/  

A LAFARGE termékeinek megpályázásához az alább letölthető termékkalkulációs táblázatot kell kitöltened és a pályázati űrlapon, a kalkulációban kapott összeget feltüntetned!

A letöltöthető dokumentumon jelöld, mely termékből mekkora mennyiségre van szükséged és a kapott összeget tűntesd fel a pályázati űrlapon, és a kitöltött Excel táblát is csatold a pályázatodhoz!

További kérdés esetén fordjuk a LAFARGE szakembereihez!

Kapcsolattartó:

Ágoston Katinka, Stratégiai marketing koordinátor 

+36 30 190 8043

katinka.agoston@lafargeholcim.com

 

Ajánlatkérés

Pályázatodhoz csatolnod kell a Lafarge termékek igénylő lapját, amelyet az ajánlatkérő gombok segítségével tölthetsz le.

Töltsd le és tölsd ki az alábbi Excel táblázatot és a kapott összeget tüntesd fel a pályázati űrlapon!

A letöltött dokumentumon jelöld, mely termékből mennyire van szükséged.

A kitöltött termékigénylő táblázatot pedig csatold a pályázati dokumentációk közé!