Lafarge

Lafarge

LAFARGE Cement betonozási munkálatokhoz

A Lafarge idén közel 700 000 Ft értékű (összesen 560 zsák) 25 kg-os zsákokban pályázható cementet ajánlott fel gyermekintézmények számára a Várépítő pályázaton.Emellett a Baranya megyei pályázók körében önkéntes munkával is kívánja segíteni a felújítási munkálatokat.

Ha felújításba, átalakításba kezdesz, szinte biztos, hogy szükség lesz betonozásra. Ehhez a kiváló minőségű cementet a LAFARGE Cement Magyarország Kft. biztosítja számodra. Legyen szó járda vagy lépcső kialakításáról, alapozásról, esetleg kerti bútor alkotásáról, nálunk megtalálod hozzá a megfelelő cementet. Kalkulációs táblázatunk segítségével könnyen ki tudod számolni, hogy a tervezett munkához hány zsák cementre lesz szükséged.

A LAFARGE 2011 óta az elérhető legmodernebb technológiával üzemelteti cementgyárát Királyegyházán, elkötelezett a környezetvédelem, a körkörös gazdaság kialakítása és a társadalmi szerepvállalás, közösségek támogatása mellett.

www.lafarge.hu

Image
Image

További információ

További információ: https://www.lafarge.hu/  

Annak meghatározásában, hogy az pályázó igényeinek megfelelően mennyi cementre van szükség, a cég szakemberei szívesen segítenek.

Árajánlat kérés előtt konzultálj a cég szakembereivel!

Kapcsolattartó:

Ágoston Katinka, Stratégiai marketing koordinátor 

+36 30 190 8043

katinka.agoston@lafargeholcim.com

 

Ajánlatkérés

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

0/200

Invalid Input

0/200

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input