Leier

Többféle termék különféle felújítási és építési tervhez a Leiertől

A Leier Hungária Kft. az idei Várépítő pályázat segítségével korszerűsítést tervező gyermekintézményi pályázóknak modern kéményeit, térköveit és Durisol zajvédő falati, az új építést, bővítést tervezőknek beton kéregfal és kéregfödém elemeit kínálja összesen 1 000 000 Ft+ÁFA értékben. Mivel a felajánlott szerkezeti anyagok mind egyedi termékek, azokra egyedi árajánlat alapján lehet idén is pályázni.

A kültéri burkolatok esetében kérjük, amennyiben lehetséges konkrét terméktípusra kérj árajánlatot! Nézz körül a Leier térkő kínálatában és válaszd ki az intézményed számára legmegfelelőbb terméket: https://kaiserstein.leier.hu/kaiserstein-diszburkolatok 

A több mint fél évszázada működő Leier Cégcsoport Magyarországon is jelentős múlttal rendelkezik, 1984-ben kezdte meg működését.
Mára Leier Magyarországon az építőipar piacvezető szereplőjévé vált; a győri központ mellett 9 hazai gyárral rendelkezik és több mint 1000 szakembernek ad munkát és az elmúlt tíz év során több mint 30 milliárd forintot fordított magyarországi beruházásokra.

A Leier Cégcsoport a kerámia és könnyűbeton falszerkezetek mellett a méretre gyártott vasbetonszerkezetek, födémrendszerek, kéményrendszerek, kültéri burkolatok, kertépítő elemek, mélyépítő és környezettechnikai rendszerek gyártójaként ma a legnagyobb, emellett a legszélesebb termékportfólióval rendelkező építőanyaggyártó és forgalmazó vállalat a hazai piacon. Jelenleg elérhető termékeiből teljes egészében felépíthető egy komplett, szerkezetkész épület pincétől a padlásig: a téglákon és a födémen át a kéményig és a kertépítő elemekig minden ehhez szükséges termék megtalálható a Leier kínálatában.

A Leier Cégcsoport számára kiemelten fontos a társadalmi felelősségvállalás. Elsőként segít katasztrófák esetén, és észreveszi azokat a problémákat is, amelyek hosszú ideje megoldatlanok környezetében. Ismert példája az azonnali segítségnyújtásnak, amikor a vörösiszap-katasztrófa idején a Leier devecseri üzemének dolgozói az embereket, értékeket mentették. A cégcsoport Győrben a város frekventált helyén a 19. században épült Frigyes-laktanya hosszú évtizedekig pusztuló műemlék épületeit vette meg, majd az eredeti formát megőrizve modern, impozáns városrészt varázsolt Győr szívébe.

További információ: www.leier.hu

Image
Image

Leier kémények a Várépítő Pályázaton:

LSK és MULTIKERAM LAS

Leier kéregfalak és kéregfödémek új épületekhez és bővítésekhez https://www.leier.hu/eloregyartott-falak-1

További információ

Egyedi ajánlatkérés előtt konzultálj a cég szakembereivel!

 

Kémény témában

Konzultáció: Szücs Zsolt

Tel: 06 30 989 2700

szucs.zsolt@leier.hu

 

Beton kéregfal és kéregfödém esetén

Konzultáció: Takács Gábor

Tel: 06 30 622 1238

takacs.gabor@leier.hu

 

DURISOL zajvédő falak témában

Konzultáció: Major Tamás

Tel: 06 30 997 8975

major.tamas@leier.hu

 

Térkő témában

Konzultáció: Brieber László

Tel: 06 30 993 2213

brieber.laszlo@leier.hu

Ajánlatkérés

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

0/200

Invalid Input

0/200

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input