1920x400_Varepito_zsűri
1920x400_Megújult gyermekintézmények
varepito_2022
Összefoglaló
2022_varepito_WEBOLDAL_visszatekinto_3.png
previous arrow
next arrow
Shadow

Leier

Többféle termék különféle felújítási és építési tervhez a Leiertől

A Leier Hungária Kft. az idei Várépítő pályázat segítségével korszerűsítést tervező gyermekintézményi pályázóknak modern kéményeit, térköveit és Durisol zajvédő falati, az új építést, bővítést tervezőknek beton kéregfal, kéregfödém elemeit és 2022-ben egyedülálló módon először ajánlja fel tetőcserepeit is összesen 2 000 000 Ft+ÁFA értékben. Mivel a felajánlott szerkezeti anyagok mind egyedi termékek, azokra egyedi árajánlat alapján lehet idén is pályázni.

A kültéri burkolatok esetében kérjük, amennyiben lehetséges konkrét terméktípusra kérj árajánlatot! Nézz körül a Leier térkő kínálatában és válaszd ki az intézményed számára legmegfelelőbb terméket: https://kaiserstein.leier.hu/kezdolap 

A több mint fél évszázada működő Leier Cégcsoport Magyarországon is jelentős múlttal rendelkezik, 1984-ben kezdte meg működését.
Mára a Leier Magyarországon az építőipar piacvezető szereplőjévé vált; a győri központ mellett 9 hazai gyárral rendelkezik és több mint 1000 szakembernek ad munkát és az elmúlt tíz év során több mint 30 milliárd forintot fordított magyarországi beruházásokra.

A Leier Cégcsoport a kerámia és könnyűbeton falszerkezetek mellett a méretre gyártott vasbetonszerkezetek, födémrendszerek, kéményrendszerek, kültéri burkolatok, kertépítő elemek, mélyépítő és környezettechnikai rendszerek gyártójaként ma a legnagyobb, emellett a legszélesebb termékportfólióval rendelkező építőanyaggyártó és forgalmazó vállalat a hazai piacon. Jelenleg elérhető termékeiből teljes egészében felépíthető egy komplett, szerkezetkész épület pincétől a padlásig: a téglákon és a födémen át a kéményig és a kertépítő elemekig minden ehhez szükséges termék megtalálható a Leier kínálatában.

A Leier Cégcsoport számára kiemelten fontos a társadalmi felelősségvállalás. Elsőként segít katasztrófák esetén, és észreveszi azokat a problémákat is, amelyek hosszú ideje megoldatlanok környezetében. Ismert példája az azonnali segítségnyújtásnak, amikor a vörösiszap-katasztrófa idején a Leier devecseri üzemének dolgozói az embereket, értékeket mentették. A cégcsoport Győrben a város frekventált helyén a 19. században épült Frigyes-laktanya hosszú évtizedekig pusztuló műemlék épületeit vette meg, majd az eredeti formát megőrizve modern, impozáns városrészt varázsolt Győr szívébe.

További információ: www.leier.hu

Image

Leier Kaiserstein térkő

Leier tetőcserép a Várépítő Pályázaton:

Pályázható típusok: Lux, Toscana Extra, Toscana Classic, Granite.

Leier kéregfalak és kéregfödémek új épületekhez és bővítésekhez https://www.leier.hu/leier-keregfal-lkf ; https://www.leier.hu/leier-mester-panel-lmp

További információ

Egyedi ajánlatkérés előtt konzultálj a cég szakembereivel!

 

Kémény témában

Konzultáció: Szücs Zsolt

Tel: 06 30 989 2700

szucs.zsolt@leier.hu

 

Beton kéregfal és kéregfödém esetén

Konzultáció: Takács Gábor

Tel: 06 30 622 1238

takacs.gabor@leier.hu

 

DURISOL zajvédő falak témában

Konzultáció: Major Tamás

Tel: 06 30 997 8975

major.tamas@leier.hu

 

Térkő témában

Konzultáció: Brieber László

Tel: 06 30 993 2213

brieber.laszlo@leier.hu

 

Tetőcserép témában

Konzultáció: Nagy Gergely

Tel: 06 30 824 2299

nagy.gergely@leier.hu

Ajánlatkérés

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

0/200

Invalid Input

0/200

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Image

Közösségi oldalaink

Várépítő pályázat – az építőipar egyetlen jótékonysági összefogása

Minden apró segítség lehetőség, hogy megújuljon egy intézmény!

A Build-Communication Kft. Várépítő pályázat néven 2010-ben első alkalommal írta ki pályázatát gyermekintézmények és műemlékek számára, amely azzal a céllal jött létre, hogy integrálja az építőipari cégek felajánlásait, emellett összefogja és szervezze a felajánlott termékek pályázati úton történő kiosztását.

 

Adatkezelés - Várépítő pályázat (varepitopalyazat.hu)

Jelen oldal tulajdonosa és üzemeltetője a Build-Communication Kft. 

(Budaörs Office Park, Budaörs 2040, Szabadság út 117. A épület, fsz. 6, adószám: 14598681-2-13, cgszám: 13-09-125525)
Ismerkedjen meg adatkezeléssel kapcsolatos szabályainkkal.
A Várépítő pályázatra történő jelentkezéssel kapcsolatos speciális adatkezelési szabályok a pályázat benyújtását szolgáló pályázati űrlapon olvashatók.