Roto

Roto tetőablak: az más!

A Roto, a csúcsminőségű német tetőablak gyártó magyarországi leányvállalata idén 500 000 Ft + ÁFA értékben ajánlott fel a gyermekintézmények számára Handwerk kategóriájú tetőtéri ablakokat.

A Handwerk kategória tetőablakainak tulajdonságait szakemberek széles körében végzett felmérés eredményeire alapozva alakították ki a Roto mérnökei. A fejlesztés eredménye többek között a RotoQ széria vagy a Designo R7, felső harmadban billenő tetőablak, amely számos extrát kínál az alapmodellekhez képes, így a minőségben már a felső kategóriába tartoznak.
További információ a Roto Handwerk ablakairól: https://hu.dst.roto-frank.com/termekek/termekek/tetoteriablakok/handwerk-comfort.html

Image
Image

További információ

A Roto tetőtéri ablakai még kevésbé ismertek Magyarországon, de már egyre többen tudják, hogy a Roto tetőablakai magas minőséget képviselnek a design, a funkcionalitás és a műszaki tartalom terén egyaránt!
Ennek alapja a 80 év gyártói tapasztalat, a német mérnöki precizitás és a szakemberek igényeire alapozott innováció, amelynek eredményeképpen alakult ki a jelenlegi választék.
Tovább információ: www.rototetoablak.hu

A megfelelő modell és annak paraméterei meghatározásában a cég munkatársai szívesen segítenek.

Árajánlat kérés előtt konzultálj a cég szakembereivel!

Hargitai Zsolt
T: + 36 30 491 6767
E-mail: zsolt.hargitai@rotofrank.com

Ajánlatkérés

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

0/200

Invalid Input

0/200

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input