1920x400_Varepito_zsűri
1920x400_Megújult gyermekintézmények
varepito_2022
Összefoglaló
2022_varepito_WEBOLDAL_visszatekinto_3.png
previous arrow
next arrow
Shadow

Terrán

Terrán – Otthon a jövőben

Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. - A Terrán 2022-ben 2 000 000 Ft+ÁFA értékű listaárú termékét ajánl fel a gyermekintézményi és műemléki pályázóknak.

A Terrán több mint száz éve indult útjára egyetlen ember, Mészáros Kálmán álmaként, aki 1920-ban kezdte a kézi munkával előállított tetőcserepek gyártását. A családi vállalkozást később fia, Mészáros Vilmos vette át, aki a hagyományok, az előremutató szaktudás és a folyamatos fejlődés eszméjét is tovább vitte. Ennek köszönhetően a termelés 1993-ban már félautomata gyártósoron folytatódott, majd a vállalat 2000-ben nemzetközi terepre lépett, amit 2004-ben több külföldi leányvállalat megalapítása követett.

A cégcsoport 2021-re elérte, hogy 9 országban legyen jelen, automata gyártósoraik száma pedig ötre növekedett, melyből hazánkban – a magyarországi tetőcserépgyártók közt egyedülálló módon – már három üzemel.

A cég  2019-ben egy új szegmensben próbálta ki magát, a megújuló energia piacára lépett a Generon napelemes tetőcserép gyártásának megkezdésével, mely tavaly – számos más neves elismerésen túl – a 2021-es Red Dot Termékdizájn díjat is elnyerte.

A Terrán hosszú idő óta van jelen a családok, intézmények életében, az általuk használt alapanyagot, a betont pedig már ősidők óta kedvelik a mesteremberek. A betoncserép egyértelműen pozitív tulajdonságai közé sorolható a környezeti hatásokkal szembeni védelme, vízzárósága, teherbírása, tartóssága és természetes összetevői. Azonban míg az alapok évezredek óta változatlanok, a technológia és a piaci igényekre való reagálás folyamatosan fejlődik.

A korszerű, minden igényt kielégítő tető kivitelezéséhez azonban nem elég a cserepeket beszerezni, számos kiegészítő elemre is szükség van. A Terrán komplett portfóliójában az alátéthéjazattól kezdve a tető-hőszigetelésen át az ereszcsatornáig mindent megtalálnak a megrendelők ahhoz, hogy megvalósíthassák elképzeléseiket.

Image
Image
Image

További információ

Ismerd meg a komplett Terrán tetőrendszert: www.terranteto.hu

A Terrán kalkulátorral egyszerűen és gyorsan találsz választ kérdéseidre a tetőépítéssel és a felmerülő költségekkel kapcsolatban is: https://kalkulator.terranteto.hu/

A termékmennyiségek és kiegészítők meghatározásában a cég munkatársai örömmel segítenek.

Árajánlatkérés előtt konzultájon a cég szakértőjével!

Takaró Gábor
alkalmazástechnikai vezető
Tel: + 36 20 958 8551
E-mail: takarog@terranteto.hu

Ajánlatkérés

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

0/200

Invalid Input

0/200

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Image

Közösségi oldalaink

Várépítő pályázat – az építőipar egyetlen jótékonysági összefogása

Minden apró segítség lehetőség, hogy megújuljon egy intézmény!

A Build-Communication Kft. Várépítő pályázat néven 2010-ben első alkalommal írta ki pályázatát gyermekintézmények és műemlékek számára, amely azzal a céllal jött létre, hogy integrálja az építőipari cégek felajánlásait, emellett összefogja és szervezze a felajánlott termékek pályázati úton történő kiosztását.

 

Adatkezelés - Várépítő pályázat (varepitopalyazat.hu)

Jelen oldal tulajdonosa és üzemeltetője a Build-Communication Kft. 

(Budaörs Office Park, Budaörs 2040, Szabadság út 117. A épület, fsz. 6, adószám: 14598681-2-13, cgszám: 13-09-125525)
Ismerkedjen meg adatkezeléssel kapcsolatos szabályainkkal.
A Várépítő pályázatra történő jelentkezéssel kapcsolatos speciális adatkezelési szabályok a pályázat benyújtását szolgáló pályázati űrlapon olvashatók.