Terrán

Terrán – Színekkel tetőzi otthonát

A Terrán 2021-ben 2 000 000 Ft+ÁFA értékű listaárú beton tetőfedő termékét ajánl fel a gyermekintézményi és műemléki pályázóknak.

A 1920-ban alapított, 100%-os magyar tulajdonban lévő, bólyi családi vállalkozás mára komplett tetőfedési rendszereivel, innovatív és környezettudatos kínálatával, kiváló minőségű termékeivel Európa egyik legmodernebb betoncserép gyártójává nőtte ki magát. A Terrán a régió négy legkorszerűbb gyárával rendelkezik, termékeiket Bólyon, Kunszentmiklóson, a szlovákiai Farkasdon és Romániában, Aranyosgyéren állítják elő. Idén nyitják meg a romániai gyárukat, amellyel cégük további terjeszkedését és stabilitását biztosítják. A beton, mint alapanyag kiállta az idő próbáját, több ezer éves múlttal rendelkezik. A környezetbarát TERRÁN tetőcserepek természetes színeiknek köszönhetően harmonikusan illeszkednek a környezetükbe, extra tartósságukkal, vihar- és fagyállóságukkal kiválóan megfelelnek a Kárpát-medence időjárásának. A vállalat az általa gyártott termékekre 50 éves garanciát nyújt a vásárlóknak, amit Életre Szóló Garanciával egészít ki, és azt vallja, hogy a jól megválasztott tetők akár 100 évet meghaladóan is betöltik funkciójukat!

Image
Image
Image

További információ

Ismerkedj meg a Terrán beton tetőfedő termékeivel: www.terranteto.hu

A Terrán kalkulátorral egyszerűen és gyorsan találsz választ kérdéseidre a tetőépítéssel és a felmerülő költségekkel kapcsolatban is: http://www.terranteto.hu/hirek/teto-kalkulator-alkalmazas

A termékmennyiségek és kiegészítők meghatározásában a cég munkatársai szívesen segítenek.

Árajánlatkérés előtt konzultájon a cég szakértőjével!

Takaró Gábor
alkalmazástechnikai vezető
Tel: + 36 20 958 8551
E-mail: takarog@terranteto.hu

Ajánlatkérés

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

0/200

Invalid Input

0/200

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input