TETŐ ÉPÍTŐK EGYESÜLETE

A TEGY az idei évben is kívánja önkéntes munkával támogatni a Várépítő nyerteseit, így legalább 1 intézmény esetén fog felújítási munkálatokat vállalni: a tetőfedő anyagok szakszerű felhelyezésével. Az országban bárhol van a nyertes tető, a szakemberek együtt segítenek megújulni iskolákna óvodáknak.


A szövetség által felajánlott kivitelezés elnyerhető, de nem pályázható.

A Tető Építők egyesülete az ács, tetőfedő és bádogos vállalkozók közössége és hivatalosan is elismert érdekképviseleti szerve hazánkban.

2010 októberében húsz alapító taggal, a tető építésében résztvevő szakember összefogása eredményeként megalakult a TETŐ ÉPÍTŐK EGYESÜLETE (rövidítve TEGY). A civil összefogást kezdeményező alapító tagok javarészt Fejér megyei vállalkozók voltak. Azóta már négyszeresére duzzadt a létszám, a megyehatárt átlépve már 15 megyében vannak tagjaink.

Célunk, hogy segítsük a jelenlegi és a következő ács, tetőfedő és bádogos generációnak megteremteni azt a vállalkozói réteget, akik hosszútávon, sikeresen képesek vezetni vállalkozásaikat. Ezen gondolatok alapján építettük fel egyesületünk munkáját és arra összpontosítunk, hogy segítsük tagjainkat szakmai fejlődésükben, vállalkozásuk fejlesztésében, lehetőséget biztosítsunk az egymással való kommunikációra, és ezáltal új üzleti kapcsolatok, trendek, technológiák megismerésére.

További információ munkájukról: https://tetoepitok.hu/rolunk/

Image