Bónusz készpénztámogatás: 554 600 Ft kivitelezésre

Egy iskola megújulásához járult hozzá a Várépítő és a Homeinfo közös évközi pályázata, ráadásul a „hagyományos” Várépítőn elnyerhető készpénz felajánlások sora több mint félmillió forinttal bővült. És ez még nem minden!

 

A Homeinfo elhivatott támogatója a rászorulóknak, a cég ezért is döntött úgy, hogy ezúttal a Várépítőn tesz felajánlást. A CSOMIÉP Kft. AquaPanna termékeit a 2019. decemberében meghirdetett tenderen a Hajdúböszörményi Bocskai István Általános Iskola nyerte el Facebook-közönségszavazás keretében. Az intézmény 10 darab toaletthez, illetve azokhoz tartozó kiegészítőkhöz jutott hozzá. A nyereményt a Homeinfo szervezésében megrendezett Fürdőszoba és otthoni wellness show-n vehették át az iskola képviselői, de az expressz pályázat többi résztvevője sem szomorkodhatott. A két másik jelentkező, a Hodász Kölcsey Ferenc Általános Iskola és az Olaszi Óvoda 5-5 darab törölközőtartóval és törölközővel gazdagodott, illetve ők kapták meg a Build-Comunication karácsonyi ajándékát, amely 50 000-50 000 forintot jelent. Az összeget az intézmények mosdóinak helyrehozatalához használhatják fel.

HomeInfo-Varepito-dijatado.jpg

További jó hír, hogy aki részt vett a 2020. január 17-19. között a budapesti BOK/Syma csarnokban megrendezett kiállításon, hozzájárult ahhoz, hogy több kivitelezésre fordítható készpénzt kapjanak a Várépítő pályázat jelentkezői. Minden megvásárolt jegy árából 100 forint ugyanis a 2020-as Várépítőt illette, ezzel bővítve a készpénzfelajánlók palettáját. Fontos tudni, hogy az így összegyűlt 554 600 forintos, kivitelezésre fordítható pénzösszegre külön nem pályázhatnak a jelentkezők, azt a független zsűri téli oda.


Nyomtatás  

Ajánlott cikkeink